Căutare comunitate
și district

 

Început de Advent sub semnul binecuvântării cerești

25.11.2022 | Republica Moldova

Apostolul nostru patriarh Jean-Luc Schneider, însoțit de apostolul districtual Jürg Zbinden, apostolul Hans-Jürgen Bauer și apostolul Stefan Pöschel, au făcut o vizită în Republica Moldova în prima duminică de Advent. Aici au fost întâmpinați de apostolul Vasile Cone și episcopul Ștefan Gavriliuc care le-au urat un călduros bun-venit în numele tuturor fraților și surorilor din această țară.
 Mai mult
 

«De aceea să nu dormim ca ceilalţi, ci să veghem şi să fim treji. [...] De aceea mângâiaţi-vă şi întăriţi-vă unii pe alţii, cum şi faceţi în adevăr.»


1Tesaloniceni 5,6.11

 

Renunțarea la vechiul Adam

20.11.2022 | Schweiz, Winterthur

Ce inseamna asta? Adam, ca și Eva, nu a crezut pe Dumnezeu, nu a avut încredere în El. Ei au vrut să decidă singuri c...

Mai mult

Ales să slujească, înzestrat cu puterea și împuternicirea deplină a lui Dumnezeu

23.10.2022 | Ostermundigen

Apostolul districtual Jürg Zbinden a ținut duminică, 23 octombrie, un Serviciu Divin pentru slujitori. El a fost înso...

Mai mult

Întrebări și răspunsuri despre numirea femeilor în însărcinarea spirituală

13.10.2022 | Zürich / Schweiz

În Biserica Nouapostolică, femeile pot fi numite în viitor în însărcinarea spirituală. Această decizie ridică multe î...

Mai mult
 

Femei în funcție

În Biserica Nouapostolică, pe viitor și femeie vor putea fi numite într-o funcție duhovnicească. Această hotărâre aduce cu sine multe întrebări ulterioare. Există un catalog cu răspunsuri, care se concentrează pe aspecte internaționale și este permanent în completare.

 Mai mult
 

Modalități de receptie a transmisiilor și îngijire sufletească

Până la o data încă necunoscută, din păcate, nu se pot desfășura Servicii Divin, nici alte activități în comunitățile noastre. Având învedere aceste aspecte Biserica Nouapostolică vine în întâmpinarea nevoilor fraților și surorilor cu urmatoarele propuneri:

 

Comuniune

Seniorii se bucură de o mare apreciere în cadrul Bisericii

Seniorii au posibilitatea să participe la diferite activități, excursii și întâlniri. În mod regulat se țin Servicii Divine pentru seniori. Ei sunt integrați în comunitate.

 

Fundație

NAK-Diakonia - Fundație de ajutorare și promovare a Bisericii Nouapostolice

NAK-Diakonia dorește să susțină creștinii nouapostolici din țările misionare, să îi ajute pe confrații afectați de catastrofe la nivel global și să promoveze instruirea și perfecționarea personalului didactic.

 

«Nu ne aflăm niciodată prea departe de Dumnezeu, încât El să nu ne poată ajuta.»


Jean-Luc Schneider

 

Bitte aktivieren Sie Javascript und nutzen Sie einen Browser der HTML5-Video unterstützt.

Cuvântarea apostolului patriarh Jean-Luc Schneider – video