Căutare comunitate
și district

 

Recunoașterea dragostei lui Dumnezeu

11.07.2021 |

Apostolul Vasile Cone a ținut Serviciul Divin în București, în dimineața zilei de duminică, 11 iulie 2021 și a transmis dragi salutări din partea apostolului districtual Jürg Zbinden.
 Mai mult
 

«În adevăr, a venit Ioan Botezătorul nici mâncând pâine, nici bând vin, și ziceți: Are drac. A venit Fiul omului, mâncând și bând, și ziceți: Iată un om mâncăcios și băutor de vin, un prieten al vameșilor și al păcătoșilor. Totuși Înțelepciunea a fost găsită dreaptă de toți copiii ei. »


Luca 7,33-35

 

Adunarea slujitorilor districtuali

18.06.2021

În luna iunie 2021, la Sighișoara, a avut loc adunarea slujitorilor districtuali din România.

Mai mult

O nouă comunitate prinde viață la Piatra Neamț

01.06.2021 | Piatra Neamt - Romania

În urmă cu peste douăzeci de ani am făcut o călătorie de vacanță în acest oraș, situat într-un bazin intramontan din ...

Mai mult

Sfântul Duh - Duhul creației, puterii și mișcării

23.05.2021

Serviciul Divin de Rusalii din acest an, care a fost transmis în întreaga lume, a fost sub deviza „Lasă-te călăuzit d...

Mai mult
 

Modalități de receptie a transmisiilor și îngijire sufletească

Până la o data încă necunoscută, din păcate, nu se pot desfășura Servicii Divin, nici alte activități în comunitățile noastre. Având învedere aceste aspecte Biserica Nouapostolică vine în întâmpinarea nevoilor fraților și surorilor cu urmatoarele propuneri:

 Mai mult
 

Comuniune

Seniorii se bucură de o mare apreciere în cadrul Bisericii

Seniorii au posibilitatea să participe la diferite activități, excursii și întâlniri. În mod regulat se țin Servicii Divine pentru seniori. Ei sunt integrați în comunitate.

 Mai mult
 

Fundație

NAK-Diakonia - Fundație de ajutorare și promovare a Bisericii Nouapostolice

NAK-Diakonia dorește să susțină creștinii nouapostolici din țările misionare, să îi ajute pe confrații afectați de catastrofe la nivel global și să promoveze instruirea și perfecționarea personalului didactic.

 

«În principiu, slujirea ca și creștin nu depinde de condițiile în care trăim și ne mișcăm. Isus ne-a arătat că slujirea este posibilă în orice împrejurare.»


Rainer Storck

 

Adresa anuală 2021