Căutare comunitate
și district

 

Isus i-a zis: "Eu sunt învierea şi viaţa”.

05.03.2023 | București, România

Apostolul nostru patriarh Jean-Luc Schneider, a sosit la București în jurul orei 15.00, însoțit de apostolul Ulrich Falk și au fost întâmpinați la Aeroportul Otopeni de către apostolul Jürg Zbinden și apostolul Vasile Cone, care le-au urat un călduros bun-venit în numele tuturor fraților și surorilor.
 Mai mult
 

«Deci ce am văzut şi am auzit, aceea vă vestim şi vouă, ca şi voi să aveţi părtăşie cu noi. Şi părtăşia noastră este cu Tatăl şi cu Fiul Său, Isus Hristos.»


1Ioan 1,3

 

Sunt aici!

03.02.2023 | Zürich/Schweiz

Copiii din grădinița din Răzeni așteaptă cu nerăbdare acest apel. S-au pregătit pentru vizitatori cu mult zel și abia...

Mai mult

Slujim și împărățim cu Hristos

01.01.2023 | Zürich/Schweiz

Ca și în anii precedenți, apostolul patriarh Jean-Luc Schneider a dat creștinilor nouapostolici un motto pentru anul ...

Mai mult

Privim spre Isus

25.12.2022 | Zürich/Schweiz

De Crăciun, apostolul districtual Jürg Zbinden le-a scris fraților și surorilor de credință. Această scrisoare va fi ...

Mai mult
 

Femei în funcție

În Biserica Nouapostolică, pe viitor și femeie vor putea fi numite într-o funcție duhovnicească. Această hotărâre aduce cu sine multe întrebări ulterioare. Există un catalog cu răspunsuri, care se concentrează pe aspecte internaționale și este permanent în completare.

 Mai mult
 

Modalități de receptie a transmisiilor și îngijire sufletească

Până la o data încă necunoscută, din păcate, nu se pot desfășura Servicii Divin, nici alte activități în comunitățile noastre. Având învedere aceste aspecte Biserica Nouapostolică vine în întâmpinarea nevoilor fraților și surorilor cu urmatoarele propuneri:

 Mai mult
 

Comuniune

Seniorii se bucură de o mare apreciere în cadrul Bisericii

Seniorii au posibilitatea să participe la diferite activități, excursii și întâlniri. În mod regulat se țin Servicii Divine pentru seniori. Ei sunt integrați în comunitate.

 

Fundație

NAK-Diakonia - Fundație de ajutorare și promovare a Bisericii Nouapostolice

NAK-Diakonia dorește să susțină creștinii nouapostolici din țările misionare, să îi ajute pe confrații afectați de catastrofe la nivel global și să promoveze instruirea și perfecționarea personalului didactic.

 

«Dacă-l vom ruga pe Dumnezeu să ne arate calea, el nu ne va da o hartă, ci ne va întinde mâna Lui.»


Jürg Zbinden

 

Bitte aktivieren Sie Javascript und nutzen Sie einen Browser der HTML5-Video unterstützt.

Mesaj de anul nou 2023