Căutare comunitate
și district

 

„El s-a dus la cei care au crezut în El!”

04.04.2021 | Zürich/Schweiz

Apostolul patriarh Jean-Luc Schneider a ținut, în 4 aprilie 2021, Serviciul Divin de Paște în comunitatea Baden-Wettingen. L-au însoțit apostolul districtual Jürg Zbinden, apostolul Thomas Deubel și episcopii Rudolf Fässler și Reto Keller.
 Mai mult
 

«Da, suflete, încrede-te în Dumnezeu, căci de la El îmi vine nădejdea! Da, El este stânca și ajutorul meu, turnul meu de scăpare: nicidecum nu mă voi clătina.»


Psalm 62,5,6

 

Hristos a înviat!

04.04.2021

În dimineața zilei de duminică 4 aprilie, cu respectarea regulilor de protecție Corona, apostolul Vasile Cone a ținut...

Opera Domnului merge mai departe spre desăvârșire!

18.03.2021 | Republica Moldova

Apostolul nostru patriarh, în Serviciile Divine pe care le-a ținut în ultimul timp, a subliniat mereu că „pandemia, s...

Serviciul Divin al apostolului patriarh Jean-Luc Schneider cu pensionare și numire în însărcinare spirituală

24.01.2021

La Serviciul Divin din 24 ianuarie 2021 la Zofingen (Elveția) - care a fost ținut strict conform conceptului de prote...

 

Modalități de receptie a transmisiilor și îngijire sufletească

Până la o data încă necunoscută, din păcate, nu se pot desfășura Servicii Divin, nici alte activități în comunitățile noastre. Având învedere aceste aspecte Biserica Nouapostolică vine în întâmpinarea nevoilor fraților și surorilor cu urmatoarele propuneri:

 Mai mult
 

Comuniune

Seniorii se bucură de o mare apreciere în cadrul Bisericii

Seniorii au posibilitatea să participe la diferite activități, excursii și întâlniri. În mod regulat se țin Servicii Divine pentru seniori. Ei sunt integrați în comunitate.

 Mai mult
 

Fundație

NAK-Diakonia - Fundație de ajutorare și promovare a Bisericii Nouapostolice

NAK-Diakonia dorește să susțină creștinii nouapostolici din țările misionare, să îi ajute pe confrații afectați de catastrofe la nivel global și să promoveze instruirea și perfecționarea personalului didactic.

 

«Dragostea lui Dumnezeu nu constă în faptul de a ne scuti de toate greutățile, ci în faptul de a ne da putere suficientă pentru a le duce.»


Jean-Luc Schneider

 

Adresa anuală 2021