Căutare comunitate
și district

 

Sfântul Duh este cel mai prețios învățător pe care omul poate să-l aibă în viață

06.09.2020 | Baia Mare

Duminică, 6 septembrie, apostolul Vasile Cone a ținut Serviciul Divin în Baia Mare cu oferirea Sfântului Botez cu apă, Sfânta Pecetluire și numirea în însărcinarea spirituală de preot a unui diacon pentru comunitatea din Cluj Napoca, acesta fiind însoțit de episcopul Săpînțan și prezbiterul Conea.
 Mai mult
 

«Domnul să-Și înalțe Fața peste tine și să-ți dea pacea!»


Numeri 6,7

 

Să venim la întâlnirea cu Tatăl ceresc în casa Sa de rugăciune, să ascultăm și să împlinim cuvântul!

16.08.2020 | Dej

Duminică, 16 august, apostolul Vasile Cone a ținut Serviciul Divin în Dej cu oferirea Sfintei Pecetluiri unei surori ...

Să aruncăm îngrijorările noastre asupra Domnului! Lasă-l pe Dumnezeu să acționeze în viața ta!

09.08.2020 | Baia Mare

Duminică, 09 august, apostolul Vasile Cone a ținut Serviciul Divin în Baia Mare cu oferirea binecuvântării de logodnă...

Jertfa dumneavostră ajută comunitatea

31.07.2020 | Zürich/Schweiz

Serviciile Divine și alte evenimente se desfășoară în mod regulat în cele aproximativ 440 de Biserici și spații Biser...

 

Modalități de receptie a transmisiilor și îngijire sufletească

Până la o data încă necunoscută, din păcate, nu se pot desfășura Servicii Divin, nici alte activități în comunitățile noastre. Având învedere aceste aspecte Biserica Nouapostolică vine în întâmpinarea nevoilor fraților și surorilor cu urmatoarele propuneri:

 Mai mult
 

Comuniune

Seniorii se bucură de o mare apreciere în cadrul Bisericii

Seniorii au posibilitatea să participe la diferite activități, excursii și întâlniri. În mod regulat se țin Servicii Divine pentru seniori. Ei sunt integrați în comunitate.

 Mai mult
 

Fundație

NAK-Diakonia - Fundație de ajutorare și promovare a Bisericii Nouapostolice

NAK-Diakonia dorește să susțină creștinii nouapostolici din țările misionare, să îi ajute pe confrații afectați de catastrofe la nivel global și să promoveze instruirea și perfecționarea personalului didactic.

 

«În principiu, slujirea ca și creștin nu depinde de condițiile în care trăim și ne mișcăm. Isus ne-a arătat că slujirea este posibilă în orice împrejurare.»


Rainer Storck

 

”Hristos ne face liberi” – Tema anului 2020