Căutare comunitate
și district

 

Recunoștința este un indicator al relației cu Dumnezeu

17.09.2023 | Zürich/Schweiz

Apostolul patriarh Jean-Luc Schneider a slujit la Bern-Ostermundigen duminică, 17 septembrie și s-a concentrat în predica sa pe recunoștință și relația cu Dumnezeu. Unul dintre motivele vizitei sale este învestirea unui ajutor de apostol districtual și numirea unui apostol. Serviciul Divin este difuzat prin IPTV în toată zona de lucru a apostolului districtual Elveția.
 Mai mult
 

«Voi sunteţi sarea pământului. Dar dacă sarea îşi pierde gustul, prin ce îşi va căpăta iarăşi puterea de a săra? Atunci nu mai este bună la nimic decât să fie lepădată afară şi călcată în picioare de oameni.»


Matei 5,13

 

Apostolul patriarh Jean-Luc Schneider vine la Bern-Ostermundigen

15.09.2023 | Zürich/Schweiz

Apostolul patriarh Schneider se află în vizită în Elveția și va sluji fraților și surorilor de credință din întreaga ...

Mai mult

Ce vrei să-ți fac?

27.08.2023 | Levante ES

Apostolul districtual Jürg Zbinden a pus această întrebare tinerilor la Serviciul Divin de duminică, 27 august, la Gu...

Mai mult

Întăriți împreună

25.08.2023 | Spanien

În weekendul 25-27 august 2023, aproximativ 300 de tineri din Spania, Italia și Ticino au trăit Ziua Tineretului la G...

Mai mult
 

Femei în funcție

În Biserica Nouapostolică, pe viitor și femeie vor putea fi numite într-o funcție duhovnicească. Această hotărâre aduce cu sine multe întrebări ulterioare. Există un catalog cu răspunsuri, care se concentrează pe aspecte internaționale și este permanent în completare.

 Mai mult
 

Modalități de receptie a transmisiilor și îngijire sufletească

Până la o data încă necunoscută, din păcate, nu se pot desfășura Servicii Divin, nici alte activități în comunitățile noastre. Având învedere aceste aspecte Biserica Nouapostolică vine în întâmpinarea nevoilor fraților și surorilor cu urmatoarele propuneri:

 Mai mult
 

Comuniune

Seniorii se bucură de o mare apreciere în cadrul Bisericii

Seniorii au posibilitatea să participe la diferite activități, excursii și întâlniri. În mod regulat se țin Servicii Divine pentru seniori. Ei sunt integrați în comunitate.

 

Fundație

NAK-Diakonia - Fundație de ajutorare și promovare a Bisericii Nouapostolice

NAK-Diakonia dorește să susțină creștinii nouapostolici din țările misionare, să îi ajute pe confrații afectați de catastrofe la nivel global și să promoveze instruirea și perfecționarea personalului didactic.

 

«Dacă ne lăsăm călăuziți de Duhul lui Dumnezeu, vom putea fi ferm convinși că Hristos va reveni, și anume așa de convinși, ca și cum s-ar fi întâmplat deja.»


Jean-Luc Schneider

 

Bitte aktivieren Sie Javascript und nutzen Sie einen Browser der HTML5-Video unterstützt.

Mesaj de anul nou 2023