Căutare comunitate
și district

 

Adulți

Adulții, atât de solicitați de viața profesională, de societate, de căsnicie, de familie, simt nevoia întâlnirii cu Dumnezeu.

 

 

Pe lângă Serviciile Divine, ei pot face acest lucru în comuniunea bisericească, în discuții personale reciproce sau cu un îngrijitor de suflete. Adulții reprezintă și un stâlp de siguranță în cadrul Bisericii.

Celibatari
 

Celibatari

În prezent, numărul gospodăriilor cu o singură persoană este în creștere. De aici fac parte oamenii singuri, necăsătoriți, divorțați, cupluri care trăiesc separat sau văduvii. Tot din această categorie fac parte mamele sau tații care cresc singuri copiii. Toți sunt invitați și bineveniți să participe la viața de comunitate.

Seniori
 

Seniori

Seniorii sunt o parte valoroasă a comuniunii bisericești. Comuniunea este o metodă eficientă împotriva însingurării. De asemenea, seniorii beneficiază și de o îngrijire sufletească intensă, pentru ca ei să se simtă protejați și ca acasă în mijlocul comunității, în ciuda vârstei înaintate sau a bolii.

Seniorii care, din motive de sănătate, nu mai pot participa la activitățile comunității sunt oricum integrați în comuniune și vor fi vizitați de alți seniori.