Căutare comunitate
și district

Privim spre Isus

25.12.2022

De Crăciun, apostolul districtual Jürg Zbinden le-a scris fraților și surorilor de credință. Această scrisoare va fi citită în comunități cu ocazia Serviciului Divin de Crăciun din 25 decembrie 2022.
 
/api/media/531551/process?crop=fixwidth&filetype=jpg&height=1500&token=f35ef813304b35ed40ffd87c6c6bf59e%3A1743294297%3A988975&width=1500
 

Dragi frați și surori în credință,

Vă rog să îmi permiteți ca înainte de acest Serviciu Divin să vă adresez câteva gânduri personale. Avem ocazia de a sărbători împreună Serviciul Divin de Crăciun și ne amintim recunoscători și bucuroși de întruparea lui Dumnezeu în Fiul Său.

Da, Crăciunul implică și o privire în urmă. Prevăzut cu mult timp înainte, Isus nu s-a născut la un moment dat, ci atunci când, potrivit voinței lui Dumnezeu, „s-a împlinit vremea”. Astăzi, Hristos nu se mai găsește în staulul din Betleem, ci în centrul comunității care se pregătește pentru revenirea Sa ca Mire al sufletelor. El va veni – atunci când vremea se va împlini.

O privire asupra lumii ne arată crize, războaie și inflație. Din ce în ce mai mulți oameni se îndepărtează de Dumnezeu. Frica, îngrijorarea și o mare nesiguranță sunt vizibile peste tot. Să privim spre Isus! Suntem în siguranță în comuniunea cu Hristos. Din iubirea Sa necondiționată, El vrea să ne dea din nou lumină, speranță și încredere prin cuvânt și har – mai ales în această sărbătoare de Crăciun. Să acceptăm aceste daruri și să le împărtășim cu cei care tânjesc după pacea și mângâierea divină.

Legați în inimi, vă salut cu salutul păcii, al vostru

Jürg Zbinden