Căutare comunitate
și district

Doliu pentru apostolul districtual la pensie, Markus Fehlbaum

12.08.2021

După o boală gravă și vremuri de speranță și rugăciune, apostolul districtual a decedat joi, 12 august 2021. Markus Fehlbaum își lasă în urmă soția Annelise și cele două fiice. În mesajul său către frații și surorile în credință, apostolul districtual Jürg Zbinden este profund mișcat.
 
/api/media/516341/process?crop=fixwidth&filetype=jpg&height=1500&token=2f84405ddd8e9eb1afa11f85d0f2efda%3A1743297244%3A2970034&width=1500
 

Apostolul districtual Fehlbaum a activat ca slujitor timp de aproximativ 47 de ani, dintre care 10 ani au fost în însărcinarea de apostol districtual, ca atare era responsabil pentru un domeniu de lucru vast și multilingv, în 15 țări. În timpul celor 10 ani ca apostol districtual a călătorit neîncetat. El aprofunda în mod constant abilitățile lingvistice pentru a menține apropierea de frați și surori în zona sa de lucru și a putea construi și îngriji. În inima lui mare un loc special l-au avut întotdeauna copiii și tinerii.

Angajamentul social este și a fost o necesitate
Mulți ani a fost președintele consiliului de administrație al NAK-Humanitas, fundația non-profit a Bisericii Nouapostolice, Elveția. El a fost pentru o perioadă mai lungă de timp și președinte al consiliului de administrație al fundației de ajutor și sprijin NAK-Diakonia.

Serviciul Divin funerar va avea loc în Biel
Serviciul Divin funerar va avea loc marți, 24 august 2021 la ora 15:00 (ora României) în Biserica Nouapostolică din Biel. Datorită regulilor privind normele de siguranță și igienă cauzate de pandemie, grupul de participanți este foarte limitat. Invitații personale la Serviciul Divin funerar, au fost trimise unui număr restrâns de persoane.

Serviciul Divin funerar transmis online
Oricine dorește să îi aducă un ultim omagiu celui care nu mai este printre noi, este invitat din toată inima să participe online prin transmisie în direct:


http://skipa.tv/channels/zofingen/


Nume utilizator: daswort
Parola: vierineinz