Căutare comunitate
și district

Învierea Domnului

11.04.2020

Hristos a înviat!
 
/api/media/483685/process?crop=fixwidth&filetype=jpg&height=1500&token=9c8cbac2d30dd16ea03f17a17d729d5b%3A1743326361%3A66881&width=1500
 

Dragii mei slujitori, frați și surori în Domnul,

Sunt recunoscător Tatălui nostru Ceresc pentru acest mare Har de a trăi încă o dată această Sfântă și mare sărbătoare a Învierii Domnului. Aceasta este cea mai mare sărbătoare a creștinătății, unica sărbătoare ce schimbă concepția umanității asupra vieții prezente și viitoare. Sigur, timpul pe care îl trăim cu toții nu este un timp al bucuriei, din cauza acestei pandemii cu Covit 19 și care nu ne permite să ne adunăm în comunitățiile noastre pentru a sărbători așa cum se cuvine Învierea Domnului, însă nimic nu poate și nu trebuie să ne diminueze marea bucurie a biruinței lui Isus asupra morții, în inimile noastre.

Fiecare copil al Domnului rămânând în propria familie și unindu-ne în duh și rugăciune, cântând ”Hristos a înviat din morți cu moartea pe moarte călcând și celor din morminte viață dăruindu-le” vom putea să trăim bucuria aceasta a sfintelor Paști și ne vom putea feri pe noi și pe semenii noștri de și mai multă suferință.

Chiar dacă foarte mulți oameni sunt afectați de această pandemie, nu ne vom pierde speranța în biruința Domnului, ba și mai mult ne vom pleca la picioarele Domnului rugându-l: îndură-te Doamne de noi și ocrotește poporul Tău, Doamne dă izbândă copiilor Tăi!

Din inimă doresc ca această Epistolă să vă găsească bine, în sănătate deplină trupească și sufletească, iar pacea Celui Înviat să fie și să rămâna cu voi toți!

Hristos a înviat!

 Cu dragoste frățească, al vostru

Apostol Vasile Cone