Căutare comunitate
și district

Retrospectivă 2019

27.12.2019

Încă un an de har se încheie. Să ne acordăm o clipă de reflecţie interioară şi să privim înapoi la ceea ce am trăit datorită dragostei lui Dumnezeu.
 
/api/media/485232/process?crop=fixwidth&filetype=jpg&height=1500&token=3eb6f677f7b48c2af7a5fe7ad7aa95fc%3A1733155265%3A9934587&width=1500
 

Dragi fraţi şi surori de credinţă

Încă un an de har se încheie. Să ne acordăm o clipă de reflecţie interioară şi să privim înapoi la ceea ce am trăit datorită dragostei lui Dumnezeu.

Cu siguranţă că unii dintre noi am avut şi zile mai sumbre, diferite lupte, griji şi necazuri. Oameni dragi au plecat de lângă noi, iar dorul după ei este încă mare.

Însă am avut şi momente de mare bucurie şi jubilaţie. Smeriţi şi plini de uimire am stat de multe ori în faţa atotputerii şi măreţiei lui Dumnezeu!

Privind retrospectiv constatăm că suntem nespus de bogaţi – bogaţi în Hristos! Moto-ul acestui an ne-a întipărit puternic această bogăţie în conştiinţă. Cine îl are pe Domnul de partea lui, ştie că nu este scutit de suferinţă, dar că îi poate face faţă. Bunul Dumnezeu ne oferă mai mult decât realizăm – în viaţa lumească, dar în special cu privire la mântuirea sufletului.

Bogaţi în alinare, încredere în Dumnezeu, speranţă, dar şi în empatie pentru semenii cu lipsuri, să păşim pragul în noul an. Să dăm generoşi din bogăţia noastră divină – nu vom sărăci, cu siguranţă, ci vom fi mai fericiţi.

Vă salut pe toţi cu prilejul trecerii în Noul An.

Cu dragoste şi recunoştinţă, al vostru

Jürg Zbinden