Căutare comunitate
și district

România Noua pagină Web apare online

14.04.2020

Site-ul Bisericii Nouapostolice România a fost reconceput și se prezintă într-un aspect modern, generos. În plus față de articole despre Serviciile Divine și alte evenimente bisericești, oferă informații despre numeroase subiecte interesante, cum ar fi credința, comunitatea, îngrijirea sufletească, social, muzică etc. Site-ul web este online din 16 aprilie 2020.
 
/api/media/483434/process?crop=fixwidth&filetype=jpg&height=1500&token=cd8afbe42ac5556f3f7b05f3309c3e81%3A1742459983%3A8972096&width=1500
 

Actualizată ultima dată în 2013, vechea pagină web nu mai îndeplinea cerințele și nevoile actuale ale utilizatorilor de internet. Apariția noului site web s-a schimbat optic semnificativ, dar conținutul esențial a fost păstrat.

Aspectul complet nou este clar și ușor de utilizat. Imaginea mare din partea superioară a paginii și simbolul pentru căutarea comunităților, este un element de structură pe fiecare pagină și duce direct la căutarea de comunități. Meniul se află pe partea dreaptă și, așa cum este acum obișnuit pe mai multe pagini, se poate ajunge prin intermediul simbolului cu cele trei linii orizontale. Chiar lângă ea se află funcția de căutare și legăturile către NAK A-Z și Catehism. Articolele noi de știri și programările pot fi acum partajate cu ușurință pe social media. La sfârșitul mesajului respectiv se află simbolul corespunzător (Icon). O altă caracteristică nouă este că site-ul web este implementat într-un design receptiv, ceea ce înseamnă că aspectul se adaptează perfect dimensiunilor ecranului pentru PC, tabletă și smartphone.

Un site web pentru toată lumea

Scopul noului concept este realizarea unui site web clar și coerent, cu o valoare mai bună de recunoaștere în zona de lucru a apostolului districtual Elveția. Site-ul Bisericii Nouapostolice România apare online pe 16 aprilie 2020.

Vor urma ulterior, într-un pas suplimentar, site-urile web ale grupurilor de interese și ale organizațiilor legate de Biserică.