Căutare comunitate
și district

Sunt bogat în Hristos

01.01.2019

Acest titlu este chiar motto-ul dat de apostolul patriarh Jean-Luc Schneider pentru anul 2019.
 
/api/media/481919/process?crop=fixwidth&filetype=jpg&height=1500&token=12b9f05488d0d68e8eeaa8eed1ca66b4%3A1743339129%3A7539940&width=1500
 

Care este bogăția pe care o primim prin credința în Isus Hristos? Cum o putem dobândi? Pe de o parte, cum putem să o păstrăm și, pe de altă parte, să o împărtășim prin cuvânt și faptă semenului nostru? Aceste întrebări trebuie să-i preocupe pe creștinii nouapostolici, în lunile următoare.

Cuvantul de Anul Nou al apostolului patriarh Jean-Luc Schneider 

 

Dragi frați și surori,

Bine ați venit în noul an!

Dorința mea este: Să începem cu credința noastră, așa cum este exprimată în Psalmul 23: „Domnul esta Păstorul meu: nu voi duce lipsă de nimic.” În pofida grijilor, strădaniilor și temerilor noastre, putem avea convigerea clară: Dumnezeu este nemăsurat de bogat: în bunătate, în răbdare și har. Și El vrea să împartă bogăția Sa cu noi. Putem avea o parte din această bogăție în Isus Hristos.

Dragi frați și surori, pentru anul 2019 eu recomand ca noi să ne concentrăm asupra acestui țel: Vrem să fim bogați în Hristos! Să ne conducem în acest an după motto-ul: Sunt bogat în Hristos!

Ce este această bogăție? Cum o putem dobândi? Cu aceste întrebări vrem să ne preocupăm în următoarele săptămâni și luni. Eu sunt foarte curios ce idei pot fi dezvăluite de Duhul Sfânt în fiecare dintre noi și în comunități. Acum urmează încă un gând care are o însemnătate deosebită pentru noi: Bogăția în Hristos o putem împărtăși, împărți, fără a deveni mai săraci. Haideți să împărțim bogăția în Hristos cu semenii noștri. Aceasta nu este doar o posibilitate, sau o necesitate, ci este chiar decizia și determinarea noastră.

Vă doresc un an 2019 plin de binecuvântare!