Căutare comunitate
și district

Posibilități de îngrijire sufletească pe perioada pandemiei cu Coronavirus

07.05.2020

Modalități de recepție a transmisiilor și îngrijirea sufletească
 
/api/media/486662/process?crop=fixwidth&filetype=jpg&height=1500&token=ac7985203914a8efc73fc4ed46d2ef48%3A1742449660%3A5648974&width=1500
 

Dragii mei frați și surori în Domnul,

Până la o dată încă necunoscută, din păcate, nu se pot desfășura Servicii Divine, nici alte activități în comunitățile noastre. Având în vedere aceste aspecte, Biserica Nouapostolică vine în întâmpinarea nevoilor fraților și surorilor cu următoarele:

  • În fiecare duminică transmisia live pe Youtube începe de la ~09:30 și vor fi vizibile posibile anunțuri și muzică pe fundal.
  • La ora 10:00 va începe Serviciul Divin cu predică (fără oferirea Sfintei Cine în România și R. Moldova).
  • Informații legate de ora, data și adresa (link-ul) unde va fi transmis Serviciul Divin vor fi anunțate și pe Facebook.
  • Transmisiile pot fi vizionate de pe orice smartphone, tabletă, notebook, TV sau PC.
  • Serviciile Divine vor rămâne online și accesibile pentru a fi vizionate și de frații și surorile care muncesc duminica.
  • Pentru cei care nu au mijloacele tehnice necesare, vor primi în continuare scrisorile de îngrijire sufletească. La fel, dacă au dorința de a primi aceste Servicii Divine transmise trebuie să vorbească cu slujitorii districtuali sau conducătorii de comunități.
  • Adresele oficiale ale Bisericii Nouapostolice sunt următoarele: 

Mulțumesc tuturor pentru sprijin și înțelegere! Ne rugăm Tatălui nostru Ceresc să putem trece cu bine peste această perioadă și să putem trăi din nou comuniunea frățească în comunitățile noastre.

Cu dragoste frățească, al vostru

Apostol Vasile Cone