Căutare comunitate
și district

 

Finanțe

Biserica Nouapostolică se finanțează exclusiv din contribuțiile benevole și anonime ale membrilor ei și nu cere impozite sau alte contribuții obligatorii.

 

 

Noi nu verificăm dacă sau cât donează cineva. Creștinii nouapostolici știu că jertfa este ceva personal, din recunoștință față de iubirea lui Dumnezeu. Deoarece Domnul îi binecuvântează, ei jertfesc - «nu cu părere de rău sau de silă» - pentru că ei știu: «…pe cine dă cu bucurie, îl iubește Dumnezeu (2Corinteni 9,7).»

Biserica face tot posibilul să aibă costuri administrative cât mai scăzute. Cea mai mare parte a veniturilor se atribuie construirii și întreținerii Bisericilor, adică aduce beneficii directe comunităților. În continuare, bugetul Bisericii mai este utilizat pentru îngrijirea sufletească, acțiuni umanitare și activități misionare.

Finanţarea Bisericii provine în principal din sumele depuse de credincioşi în cutiile de jertfă, existente în sălile de cult.

De asemenea, se pot efectua donaţii direct în conturile Bisericii. În România există şi posibilitatea ca 2% din impozitul plătit către stat, pentru veniturile realizate în cursul unui an, să fie direcţionat în favoarea Bisericii.

Donații
 

Donații

Donațiile pot fi puse direct în cutiile de jertfă, amplasate în Biserici, pot fi transferate prin intermediul aplicației sau prin transfer bancar.

Text în română cu formular 230

nac2give - aplicația Jertfa
 

nac2give - aplicația Jertfa

Jertfa se poate transfera oricând, ușor și sigur, de pe telefonul mobil, prin aplicația Jertfa. Transferul este securizat. Garantăm o gestionare confidențială. Datele personale, datele de cont și sumele nu se salvează pe smartphone. Aplicația nac2give este disponibilă pe iOS și Android

iOS App (disponibilă în App Store)

Android App (disponibilă în Google Play)