Căutare comunitate
și district

 

Social

Dragostea activă de semeni, bazată pe Evanghelie și pe poruncile de etică creștină, se manifestă în angajamentul social al creștinilor nouapostolici. În măsura posibilităților, aceștia îi ajută pe oamenii care se află în situații de viață dificile.

 

 

Această muncă se bazează pe angajamentul voluntar al multor membri, dar și pe ajutorul material care, de cele mai multe ori, este coordonat de fundațiile Bisericii Nouapostolice din zona apostolului districtual Elveția. Astfel că Biserica planifică, promovează și susține proiecte și instituții caritabile destinate prosperității generale, precum și acțiuni de întrajutorare la nivel global, chiar și în colaborare cu alte organizații nonprofit.

Biserica Nouapostolică are propriile organizații nonprofit. În zona apostolului districtual Elveția, aceste fundații sunt NAK-Humanitas și NAK-Diakonia.

La nivel local există grupuri și comunități care susțin proiectele organizațiilor nonprofit ale Bisericii, prin acțiuni precum concerte caritabile, festivități de comunitate și bazaruri.

Fundații
 

Fundații

Din dragostea de semeni rezultă un angajament în domeniul social, caritabil, care vine în beneficiul oamenilor, indiferent de sex, vârstă, culoarea pielii, naționalitate, religie.

Fundația NAK-Humanitas
 

Fundația NAK-Humanitas

NAK-Humanitas încurajează și susține proiecte sociale, umanitare, caritabile în Elveția și în cele cincisprezece țări îngrijite de Biserica Nouapostolică. Mai oferim asistență globală în plan umanitar, de promovare și dezvoltare și în caz de catastrofe. Pentru alte informații vizitați site-ul web NAK-Humanitas

Fundația NAK-Diakonia
 

Fundația NAK-Diakonia

NAK-Diakonia este fundația de ajutorare și promovare a Bisericii Nouapostolice Elveția. În contextul dragostei de semeni, ea susține creștinii nouapostolici din țările zonei apostolului distrctual Elveția. În caz de situații umanitare de urgență, acest ajutor se produce și la nivel global. Pentru alte informații vizitați site-ul web NAK-Diakonia