Căutare comunitate
și district

 

Modalități de receptie a transmisiilor și îngijire sufletească

 

 

Până la o data încă necunoscută, din păcate, nu se pot desfășura Servicii Divin, nici alte activități în comunitățile noastre. Având învedere aceste aspecte Biserica Nouapostolică vine în întâmpinarea nevoilor fraților și surorilor cu urmatoarele propuneri:

  • In fiecare duminica incepand de la ora 09.45 se va transmite live pe Youtube si Facebook Serviciile Divine cu predica, fara oferirea Sfintei Cine in Romania si Moldova, adresa unde se poate recepționa este : pe Youtube https://www.youtube.com/watch?v=wz3QrEUkoOE, pe Facebook, Biserica Nouapostolica Bukuresti.
  • Transmisiile încep cu 15 minute înainte de începerea Serviciului Divin și pot fi primite de la orice smartphone, tabletă, notebook, TV sau PC. Acestea sunt gratuite pentru toti beneficiarii.
  • Pentru ca frații și surorile care muncesc să aibă posibilitatea și ei de a trai Serviciile Divine, ele se pot găsi pe aceste canale și în zilele următoare.
  • Pentru cei care nu au mijloacele tehnice necesare ei vor primi încontinuare scrisorile de ingrijire sufletească. La fel daca au dorinta de a primi aceste Servicii Divine transmise ei trebuie sa vorbeasca cu slujitorii districtuali sau conducatorii de comunitati.

Multumesc tuturor pentru sprijin si intelegere, ne rugam Tatalui nostru Ceresc ca sa putem trece cu bine peste aceasta perioada și sa putem trăi din nou comuniunea frațească în comunitățile noastre.